Jobba med oss


Kock och erfaren servicepersonal

Vill du bli en del av Mon ami Marcel P. familjen?
Just nu söker vi en till kock och erfaren servicepersonal. Om du är intresserad av att jobba hos oss får du gärna maila in en ansökan.

Vad är Mon Ami Marcel P.?

Marcel P. ska upplevas som en Normandisk liten bymarknad där mat, dryck och miljö är de centrala och gemensamma nämnarna.

Du stöter ihop med familjen eller vännerna när du flanerar mellan marknadsstånden på byn. Ni stannar upp och tar en spontan kopp kaffe eller ett litet glas vin. Efter ett tag beställer ni in lite ostar och paté från vår delidisk som självklart serveras med nybakad baguette. Ni bestämmer att ni stannar kvar och beställer in dagens helgrillade högrev, som har tillagats i låg temperatur i vår rotisserieugn, med härliga tillbehör. Dagen övergår till kväll och ni går hem mätta och belåtna.

När du besöker Marcel P. kommer du in i en franskinspirerad restaurang som är öppen från tidig morgon för den morgonpigge och fikasugna. Delidisken kommer vara fylld med croissants, pain au chocolats med mera, men det finns även något för den som önskar något lite nyttigare. På lunchen och kvällen övergår vi till rotirostad mat såsom svensk gårdskyckling, porchetta eller varför inte ett rostat blomkålshuvud.

Gästspelen följer, likt bymarknaden, säsongens variationer. Ibland är fisk- och skaldjurshandlaren här och i november kommer säkert någon vinhandlare från Beaujolais förbi. Till våren kommer bonden med några av årets första primörer till exempel den vita sparrisen. Marcel P. kommer vara en aktiv restaurang där våra franska och svenska högtider, premiärer och traditioner leder vår meny under året.

Fredag eftermiddag och lördag kommer mängder av små amuses-bouches serveras från vår delidisk. Beställ våra smårätter från världens hörn och dela på en flaska gott i baren, matsalen eller på vår lilla uteservering.


Vem söker vi?

Äntligen kan vi komma igång med processen att rekrytera medarbetare till Mon Ami Marcel P.

Vår franskinspirerade restaurang med café och bar, belägen på en av de mest attraktiva adresserna mitt i Västerås city, kommer under maj månad öppna portarna. Mon Ami Marcel P. är en lokal mötesplats där våra gäster kommer kunna njuta av frukost, lunch och middag eller varför inte ett glas vin i vår lilla bar.

Hela gänget på Marcel P. skall känna en stark yrkesstolthet där våra personligheter och olikheter ger en originell och spännande mix. Vi vet att du bryr dig om din omgivning, våra gäster och dina medarbetare. Kunnig, lyhörd och ansvarsfull tillsammans med din personlighet och ditt inspirerande engagemang gör att du är rätt medarbetare på Marcel P.

Förutom en nystartad restaurang med uteservering jobbar vi även med catering, vår foodtruck samt att vi har tillgång till konferens- och festvåningarna Hahrska Palazet och Villa Pilbo. Alla som jobbar på Marcel P. är delaktiga i alla delar av verksamheten.

Bienvenue chez nous och välkommen att maila in din ansökan och CV till salut@marcelp.se.